Polofactory.hu a ritka, egyedi pólók webáruháza

Nyomtass pólót a saját grafikáddal, fényképeddel! Polofactory.hu a ritka, egyedi pólók webáruháza.

Pólónyomtatás a legkorszerűbb digitális pólónyomtatóval, kifejezetten az egyedi pólók nyomtatására. Pólóműhelyünkben a legújabb Epson SureColor F2000-es pólónyomtatóval dolgozunk. Már 1 db egyedi pólót is készíthetsz. A nyomtatandó  képen bármennyi szín lehet, az árat csak az egyedi póló grafikájának mérete és a póló színe  határozza meg. Kérj árajánlatot az egyedi póló nyomtatásról! 1 munkanapon belül  válaszolunk. info@polofactory.hu | +36-20-961-80-25 Kattints IDE és részletes információt kapsz!

 
 

Bolt

Műhely

Nyersanyag

Akció

Faliújság

Info

 
 

Állat

Hungary

Art

Kártya

Autizmus világnapi póló

Koponya

BELGA & Titusz

Legénybúcsú / Leánybúcsú

Bio-Vega

MAGAZIN

blog.hu

Sport & Bringa

Film

STREET ART

Gyerek

SZEREK

Humor

Zene

 

Pólófajták és méretek

Vásárlási tájékoztató

ReferenciákInfo

ELÉRHETŐSÉGEK:
MŰHELY: 1163 Budapest, Fehér sas u. 12.
TELEFON: +36-20-961-80-25
E-MAIL: info@polofactory.hu

  

 Cégnév: Szakállas Szabolcs.
Bankszámlaszám: ERSTE Bank, 11600006-00000000-99477152


Köszöntünk webáruházunkban!

Oldalunkon megrendelheted a legeredetibb, legritkább.... pólódat, melyet a megrendelést követő naptól számított 4 munkanapon belül kiszállítunk Neked Magyarország területén bárhová.

Amennyiben igazán egyedi pólóra vágysz azt is elkészítjük Neked. Digitális pólónyomtatónkkal akár kis példányszámú (1db) egyedi pólót is elkészítünk: fényképes póló (gyerekes, kutyás, macskás...), legénybúcsú, leánybúcsú, szülinap, buli... A Műhely link alatt bővebb infót találsz. Néhány elkészült pólót megnézhetsz a baloldali Referenciák linkre kattintva. (INFÓK alatt!) 


Vásárlási útmutató:


1. Egyedi póló rendelése:


Küldj egy email-t az info@polofactory.hu címre! Az email tartalmazza:

  • Nyomtatandó grafika képe, kívánt mérete.

  • Kért póló típusa, mérete, színe. A Nyersanyag link (http://polofactory.hu/Nyersanyag.html) alatt találhatsz pólótípusokat, de itt is válogathatsz: www.polonagyker.hu

  • Hozott pamut pólóra is nyomtatunk, de ezekre nem vállalunk garanciát. De sikerülni szokott. 8)

  • Ezek alapján adunk árajánlatot. Miután elfogadtad az árat, legyártjuk a pólót, pólókat.

  • Telefonszámot is kérünk, hogy hívhassunk, ha kérdésünk lenne!


2. Póló vásárlása az oldalon található grafikákkal nyomtatva:


– Bolt – Kategória – Minta – Pólótípus – Pólószín – Ekkor megnézhető nagyban a mintás póló, és külön a minta is nagyban – Méret – Darabszám – KosárÜzletszabályzat

A megrendelés feladása előtt, kérlek figyelmesen olvasd át az alábbiakat:1. Rendelés és szállítás

1.1 Rendelés és visszaigazolás:

1.1.1. A www.polofactory.hu weboldalon történő on-line rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot és tisztában van a rendelés menetével.

1.1.2. Elküldött megrendeléseddel kapcsolatban munkatársunk a megrendelésben megadott telefonszámon vagy e-mail címen felveszi Veled a kapcsolatot a megrendelés megerősítése vagy esetleges pontosítása, valamint a megrendelés átvételével, illetve szállítással kapcsolatos információk megerősítése érdekében.

1.1.3. Fontos, hogy a megrendelés akkor jön létre, ha munkatársunk a megrendelést a megadott elérhetőségek egyikén visszaigazolja. Ennek hiányában a megrendelés érvénytelen.1.2. Szállítási és átvételi lehetőségek:

1.2.1. Kiszállítás futárral, utánvéttel:

1.2.1.1. A pólókat a MPL (Magyar Posta Logisztika) szállítja az általad megadott címre. Célszerű olyan címet megadni ahol huzamosabb ideig tartózkodsz napközben, 8.00-17.00 óra között. A kiszállítást a következő napon még egyszer megkísérli a Posta. Amennyiben akkor sem sikerül, akkor a hozzád legközelebb eső postahivatalban veheted át, amiről értesítést kapsz.

1.2.1.2.  A kiszállítás díja utánvéttel bruttó 2400.- Ft (0,5kg-ig) minden magyarországi címre.

Szállítási időtartam: A kiszállítás időpontja Budapesten és vidéken egyaránt a megrendelést követő naptól számított 5 munkanapon belül.

A vevő az átvételkor köteles a pólót (pólókat) tételesen és minőségileg ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Hiányossági reklamációkat ezt követően nem áll módunkban elfogadni.1.2.2. MPL futár, előreutalással: ha kifizeted (leutalod) előre a rendelésed árát és a postaköltséget (2000.-Ft) a bankszámlánkra (11600006-00000000-31451048). Az utalás megjegyzés rovatába mindenképpen írd be a rendelésed számát, vagy a nevedet!
1.2.3. Személyes átvétel: amennyiben nem szeretnél postaköltséget fizetni és át tudod venni az árut Budapesten, akkor itt megteheted:

- POLOFACTORY MŰHELY: 1163 Bp. Fehér sas u. 12., előzetesen egyeztetett időpontban!

2. A vásárlás lemondása, elállási jog

2.1. Lehetőleg a rendelést követő nap 9.00 óráig mondd le a rendelésed, hogy ne kelljen feleslegesen elkészítenünk a pólód.

2.2. A vásárlókat a 17/1999.(II.5.) számú kormányrendelet alapján megilleti az ellállási jog, amit a rendelést követő 8 munkanapon belül érvényesíthetnek.3. Fizetés
3.1. Utánvét: Az átvételkor köteles vagy áru ellenértékét készpénzzel kiegyenlíteni (utánvét) a postásnak, ellenkező esetben a küldeményt nem veheted át. Az áru ellenértékéről számlát kapsz az átvételkor, amit a csomagban találsz.

3.2. Előreutalással: bankszámlánkra leutalod a rendelésed árát és a postaköltséget, és ajánlott levélként kapod meg a pólókat.

3.3. Készpénzzel: személyes átvétel esetén.4. Regisztráció a honlapon

4.1. Webáruházunk a felhasználókra vonatkozó adatokat bizalmasan kezeli. A regisztráció során megadott információkat kizárólag az on-line rendeléssel kapcsolatosan használjuk, harmadik félnek azokat nem adjuk át. A szerverünkön rögzített látogatási adatok egyedül a vásárlási szokások megismerését szolgálják, ezeket az információkat kizárólag statisztikai adatgyűjtés céljából használjuk fel.

4.2. Az adatvédelmi elvek kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvény előírásait a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.


Amennyiben kérdésed lenne, kérlek hívj a következő számon:

                                      Szakállas Szabolcs, +36 20 9618 025.
CÉGADATOK
Cégnév: Szakállas Szabolcs
Adószám: 72364882-1-42
Cím: 1163 Budapest Fehérsas u. 12.
E-mail: info@polofactory.hu


Nincs adat


 
 
 
 

 

Polofactory.hu a ritka, egyedi pólók webáruháza
Elérhetőségek
design: lightbox