Polofactory.hu a ritka, egyedi pólók webáruháza

Nyomtass pólót a saját grafikáddal, fényképeddel! Polofactory.hu a ritka, egyedi pólók webáruháza.

Pólónyomtatás a legkorszerűbb digitális pólónyomtatóval, kifejezetten az egyedi pólók nyomtatására. Pólóműhelyünkben a legújabb Epson SureColor F2000-es pólónyomtatóval dolgozunk. Már 1 db egyedi pólót is készíthetsz. A nyomtatandó  képen bármennyi szín lehet, az árat csak az egyedi póló grafikájának mérete és a póló színe  határozza meg. Kérj árajánlatot az egyedi póló nyomtatásról! 1 munkanapon belül  válaszolunk. info@polofactory.hu | +36-20-961-80-25 Kattints IDE és részletes információt kapsz!

 
 

Bolt

Műhely

Nyersanyag

Akció

Faliújság

Info

 
 

Állat

Hungary

Art

Kártya

Autizmus világnapi póló

Koponya

BELGA & Titusz

Legénybúcsú / Leánybúcsú

Bio-Vega

MAGAZIN

blog.hu

Sport & Bringa

Film

STREET ART

Gyerek

SZEREK

Humor

Zene

 

Pólófajták és méretek

Vásárlási tájékoztató

ReferenciákVásárlási tájékoztató

Köszöntünk webáruházunkban!

Oldalunkon megrendelheted a legeredetibb, legritkább.... pólódat, melyet a megrendelést követő naptól számított 4 munkanapon belül kiszállítunk Neked Magyarország területén bárhová.

Amennyiben igazán egyedi pólóra vágysz azt is elkészítjük Neked. Digitális pólónyomtatónkkal akár kis példányszámú (1db) egyedi pólót is elkészítünk: fényképes póló (gyerekes, kutyás, macskás...), legénybúcsú, leánybúcsú, szülinap, buli... A Műhely link alatt bővebb infót találsz.Üzletszabályzat

A megrendelés feladása előtt, kérlek figyelmesen olvasd át az alábbiakat:1. Rendelés és szállítás

1.1 Rendelés és visszaigazolás:

1.1.1. A www.polofactory.hu weboldalon történő on-line rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot és tisztában van a rendelés menetével.

1.1.2. Elküldött megrendeléseddel kapcsolatban munkatársunk a megrendelésben megadott telefonszámon vagy e-mail címen felveszi Veled a kapcsolatot a megrendelés megerősítése vagy esetleges pontosítása, valamint a megrendelés átvételével, illetve szállítással kapcsolatos információk megerősítése érdekében.

1.1.3. Fontos, hogy a megrendelés akkor jön létre, ha munkatársunk a megrendelést a megadott elérhetőségek egyikén visszaigazolja. Ennek hiányában a megrendelés érvénytelen.1.2. Szállítási és átvételi lehetőségek:

1.2.1. Kiszállítás futárral, utánvéttel:

1.2.1.1. A pólókat a MPL (Magyar Posta Logisztika) szállítja az általad megadott címre. Célszerű olyan címet megadni ahol huzamosabb ideig tartózkodsz napközben, 8.00-17.00 óra között. A kiszállítást a következő napon még egyszer megkísérli a Posta. Amennyiben akkor sem sikerül, akkor a hozzád legközelebb eső postahivatalban veheted át, amiről értesítést kapsz.

1.2.1.2. 1-9 db póló rendelésénél a kiszállítás díja utánvéttel bruttó 2400.- Ft minden magyarországi címre.

1.2.1.3. 10 póló (webáruházas pólók!) vagy annál nagyobb rendelés esetén pedig a kiszállítás díjtalan (magánszemélyeknek). Ez az ajánlat saját mintás pólók készítésénél nem érvényes, csak ha az árajánlat tartalmazza!!!

Szállítási időtartam: A kiszállítás időpontja Budapesten és vidéken egyaránt a megrendelést követő naptól számított 5 munkanapon belül.

A vevő az átvételkor köteles a pólót (pólókat) tételesen és minőségileg ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Hiányossági reklamációkat ezt követően nem áll módunkban elfogadni.1.2.2. MPL futárral és előreutalással: ha kifizeted (leutalod) előre a rendelésed árát és a postaköltséget (2000.-Ft) a bankszámlánkra (APEX Bt. / 11600006-00000000-31451048). Az utalás megjegyzés rovatába mindenképpen írd be a rendelésed számát, vagy a póló nevét!1.2.3. Személyes átvétel: amennyiben nem szeretnél postaköltséget fizetni és át tudod venni az árut Budapesten akkor itt megteheted:

- Polofactory műhely: 1163 Bp. Fehér sas u. 12., csak előzetesen egyeztetett időpontban!!!2. A vásárlás lemondása, elállási jog

2.1. Lehetőleg a rendelést követő nap 9.00 óráig mondd le a rendelésed, hogy ne kelljen feleslegesen elkészítenünk a pólód.

2.2. A vásárlókat a 17/1999.(II.5.) számú kormányrendelet alapján megilleti az ellállási jog, amit a rendelést követő 8 munkanapon belül érvényesíthetnek.3. Fizetés
3.1. Utánvét: Az átvételkor köteles vagy áru ellenértékét készpénzzel kiegyenlíteni (utánvét) az MPL futárnak, ellenkező esetben a küldeményt nem veheted át. Az áru ellenértékéről számlát kapsz az átvételkor, amit a csomagban találsz. 0,5kg-ig 2400.-Ft.

3.2. Előreutalással: bankszámlánkra leutalod a rendelésed árát és a postaköltséget (5 kg-ig 2000.-Ft), az MPL futár viszi házhoz a pólókat.

3.3. Készpénzzel: személyes átvétel esetén.4. Regisztráció a honlapon

4.1. Webáruházunk a felhasználókra vonatkozó adatokat bizalmasan kezeli. A regisztráció során megadott információkat kizárólag az on-line rendeléssel kapcsolatosan használjuk, harmadik félnek azokat nem adjuk át. A szerverünkön rögzített látogatási adatok egyedül a vásárlási szokások megismerését szolgálják, ezeket az információkat kizárólag statisztikai adatgyűjtés céljából használjuk fel.

4.2. Az adatvédelmi elvek kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvény előírásait a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.5. Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

5.1. A megrendelés elküldésével megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy az általa szolgáltatott személyes adatokat az polofactory.hu weboldalt üzemeltető Apex Bt. nyilvántartsa.

5.2. Az Apex Bt.. a nyilvántartott adatokat kizárólag saját marketing és statisztikai célok érdekében használja fel, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

5.3. A megrendelő a megrendelés elküldésével kijelenti, hogy az általa szolgáltatott adatok a valóságnak megfelelnek.

5.4. Amennyiben megrendelő nem a polofactory.hu weboldalon található képek, ábrák, szövegek valamelyikéből választ, a megrendelés elküldésével kijelenti, hogy az általa felhasznált kép, ábra, szöveg nem áll szerzői jogvédelem alatt.

5.5. Megrendelő tudomásul veszi, hogy nagyobb mennyiség megrendelése esetén az Apex Bt. a megrendelés teljesítését előleg fizetéséhez kötheti.

5.6. A megrendelés elküldésével megrendelő kijelenti, hogy a Jogi és adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vette, megértette, és azokat magára nézve kötelezőnek tekinti.6. Pólók, technológia, mosás, vasalás

A pólók anyaga 100% pamut. A mintákat digitális textilnyomtatóval készítjük. Ez most a legkorszerűbb technika. A festék itt közvetlenül az anyagra kerül, ezáltal a nyomat tartós, ugyanakkor vékony és légáteresztő lesz. A festék vizes alapú, nem allergizál. Babaruhák festésére is alkalmas. Kifordítva mossátok (30 °C) és vasaljátok!7. Cégadatok:

Cégnév: Apex Bt.

Székhely: 1163 Budapest Fehérsas utca 12.

Adószám: 27642924-2-42

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-31451048

e-mail: info@polofactory.hu


 
 
 
 

 

Polofactory.hu a ritka, egyedi pólók webáruháza
Elérhetőségek
design: lightbox